Tutumutti

Szünidei Matiné

2017. június 17. - Tutumutti

Nagyon jól alakul az idei nyarunk! Nálunk most kezdődött el az, amit már régóta ígértek a többgyerekes rokonok, ismerősök: ne aggódjak a kis korkülönbség miatt, nemsokára könnyebb lesz, hamarosan nagyon jól eljátszanak majd a gyerekek. Nem szeretném elkiabálni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez az időszak bekövetkezett (tavaly ilyenkor az idáig vezető út még egy örökkévalóságnak tűnt, húúúú). Ugyanakkor szomorú, hogy nincs már kisbabám - borzasztó a gondolkodásom! :)

Szóval a lényeg: dübörög a kertünkben a vakáció, 6 kicsi tappancs trappol egész nap szimbiózisban, ezek hárman most megváltják a világot, eszméletlen kalandoknak vagyok szemtanúja (olykor résztvevője is). 

garden-1026359_640.jpg

Már kialakítottunk pár kis kerti zugot (poszt róla folyamatban), kihordtunk pár játékot a gyerekszobából, kitapasztaltuk, hová mikor süt a nap és mikor van árnyék: berendezkedtünk odakint.

summer-783344_640.jpg

pink-chair-889695_640.jpg

Beszereztünk új olvasnivalókat, és a - nagyon ritka és nagyon rövid - csendesebb időszakokban leheveredünk egy pokrócra a fa alá.

apple-2037883_640.jpg

Mint minden évben, idén is újra megbarátkozunk a friss gyümölcsökkel. :)

raspberry-2023406_640.jpg

Előkerültek a kerti sportszerek. A kicsikkel focizunk, a nagyot tollasozni tanítjuk.

babington-1441535_640.jpg

Olvastam nemrég, hogy ki kell használnunk a nyarat, ha már egyszer megadatik, hogy a gyerekekkel tölthessük. Mert csak 18 ilyen nyarunk van.

family-2355697_640.jpg

Gyűjtsünk szép emlékeket, nevessünk sokat, érezzük jól magunkat együtt, és néha készítsünk közös fényképeket, amiken mi is ott mosolygunk a gyerekek mellett - így évek múlva is látják majd, milyen boldogok voltunk velük. :)

camera-1867296_640.jpgA fentiek okán az eddigi napirendem jelentősen megváltozik a szünidő alatt, átrendeződnek a prioritások, ahogy mondani szokás. 

A bejegyzések témája a nyár és  a mi ténykedéseink körül forog majd. Mert nem panaszkodhatunk: tevékenykedésben nincs hiány. :)

A korábban 2 hetente küldött hírlevél havonta jelentkezik. Ezentúl is lesz szó benne - többek között - fotózásról, gyerekbarát utazási tippekről, öltözködésről, hazánkban beszerezhető, különleges és jópofa termékekről, receptekről, és rendszeresen ajánlok érdekes cikkeket. A rövid, de sikeresen alkalmazható gyereknevelési tippek keretében már eddig is több témát érintettünk: az esti lefektetés emlékezetessé tételétől az olvasáson és a hiszti kezelésén át a testvérek közti verekedés megfékezéséig. Ha van olyan téma, ami illeszkedik ebbe a halmazba és szívesen olvasnátok róla, jelentkezni ér. :) A hírlevélre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni.

Facebookon továbbra is napi szinten aktívkodom, ha szeretnétek szétnézni az oldalon, itt érhetitek el. Pinteresten is tovább gyűjtögetek, itt található az oldalam.

Kellemes együttléteket, szép élményeket, jó pihenést kívánok Nektek!

U.i.: A fenti képek nem a mi kertünkből származnak ám, de mi is igyekszünk a magunk módján! :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr6312601569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása