Tutumutti

Kérek egy feketét!

2018. január 09. - Tutumutti

Három gyermekes édesanya vagyok, dolgozó nő, blogger - és szenvedélyes koffeinfüggő! Szerencsére napi két feketével beérem - de az erős legyen ám! Számomra a melange az igazi: tejhabbal, édes mézzel, optimális esetben gyerekzsivaj nélkül. :) Imádom, hogy szertartásosan kiélvezhető minden egyes cseppje!

Így aztán, szégyen vagy nem szégyen - a kávé eléggé központi téma nálunk. A hálószobánkban is gubbaszt egy kávés kép a falon, kiegészítve másik szenvedélyünkkel, a pihenéssel, hogy aztán rájuk pillantva kungfu harcosként vetődjünk ki az ágyból reggelente:

tutumutti_kerek_egy_feketet_2.png Íme pár további falra kívánkozó motiváció egy jó kis mokkázáshoz:

tutumutti_kaves_idezetek_hetalvoknak.png

Források: 1, 2, 3, 4, 5

Ti melyiket tudnátok elképzelni az otthonotokban?

A megosztásokat előre is köszönöm szépen. Találkozzunk Facebookon és Instagramon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr8013560557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KormosCsabi 2019.08.11. 16:42:31

Imádom az összes képet. :D Megjött a kedvem nekem is kreatívkodni kicsit. Kereteket kerestem amúgy online, hátha találok valamit www.ujsagomat.hu/pepco/aktualis-szorolap-csutortoktol-01-08-2019-1/
süti beállítások módosítása