Tutumutti

Kedvencet a kaspóra!

2017. november 29. - Tutumutti

A Mackó sokat fáradozik azon, hogy otthonosan belakja az ágya köré épített kis kuckóját. Be is szerzett egy kis cserepes művirágot, amihez nemrég vásároltam egy kaspót. Ezt egy pár perces ujjgyakorlat keretében személyre is szabtuk.

tutumutti_kedvencet_a_kaspora_1.png

Úgy gondoltuk a Mackóval, ráerősítünk kicsit a kaspó bordázott mintájára. Mint az közismert, pandáknak sosem mondunk nemet. Hát így kéredzkedett fel a kaspóra a szemtelen fajtája! :)

tutumutti_kedvencet_a_kaspora_2.png

Hozzávalók:

tutumutti_kedvencet_a_kaspora_3.png

A fekete ragasztószalag nagy kedvencem. Ezzel készült a papírcsónakos ajtódekorációnk is. Többek között díszíthetünk vele konyhai üvegeket, csíkozhatunk vele bútorokat, de pl. lefagyasztott ételek címkézésére is alkalmas. Matt felületére kiválóan fog a krétafilc.

tutumutti_kedvencet_a_kaspora_4.png

A kaspóban csücsülő kis növény nem először került reflektorfénybe (részletek itt és itt). Azért választottam őt a mostani fényképezkedéshez is, hogy megmutassam, mennyire él és virul! :)

tutumutti_kedvencet_a_kaspora_5.png

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Életünk kissé személyesebb mozzanatait Instagram oldalamon osztom meg. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni.   

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr8413402351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása