Tutumutti

Hangulatos LED-lámpa pandaőrülteknek

2017. november 05. - Tutumutti

Mikor kézhez kaptam és átlapoztam a Juditu blog írójának, Varga Juditnak a DEKOR.ÁLOM című könyvét, sorra gyúltak a kis villanykörték a fejemben. :) Az általa megosztott ötletek rögtön beindították a fantáziámat.

Bár a Judit védjegyévé vált púder-arany színvilág a mi színes-derűs otthonunkra kevésbé jellemző, a könyvben szereplő tippeket könnyedén "le tudtam fordítani" a mi stílusunkra - az inspiráló ötletek gyakorlatilag bármilyen hangulatba átültethetők.

A könyv már el is foglalta méltó helyét a könyvespolcunkon:

tutumutti_pandas_led_lampa_1.png

Külön öröm számomra, hogy művészlélek (idősebb) kisfiam is rajong a könyvért, majdnem mindennap átlapozza. Az utolsó oldalakon található jegyzetekhez be is firkantotta a kívánságlistáját. A megvalósítás pedig közösen zajlik! :)

Eddig három dekorációt készítettünk a könyv nyomán, és kilátásban van még néhány. Szerénység nélkül állíthatom, hogy mindegyik projekt remekül sikerült! :) Annak ellenére, hogy a munkák során különösebb kézügyesség helyett három pár segítő kis manccsal büszkélkedhettem, igazán igényes darabok születtek - köszönhetően a részletes leírásoknak és extra tippeknek. Sikerélményt jelentett mind! 

Első körben a pandás LED-lámpánkat mutatom be.

Íme Judit verziója a Facebook oldaláról (a képre kattintva elérhetitek a linket):

22788851_1664054416958483_9182815778674223293_n.jpgEz pedig a mi változatunk:

tutumutti_pandas_led_lampa_2.pngtutumutti_pandas_led_lampa_3.png

Azért a mi lámpánk is mély üzenetet hordoz ám magában! :) Egy sajtreklámból származik, amin már régóta nevetgélünk. Íme:

Ilyen szép, amikor világít:

tutumutti_pandas_led_lampa_4.png

tutumutti_pandas_led_lampa_5.png

Nemsokára illusztris környezetbe kerül a Mackó ágya fölé, úgyhogy nagy az öröm. :) 

A következő projekt, amit a könyv kapcsán megvalósítottunk, a fürdőnk ajtajára készített dekoráció - hamarosan ezt is bemutatom. 

Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. 

Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr5513185648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása