Tutumutti

Vidám hajtogatós meglepetéskönyvecskénk

2017. december 16. - Tutumutti

Szerénység nélkül állíthatom, hogy a múlt hétvégén hatványozottan kreatívak voltunk! A mécsestartó- és karácsonyfadíszgyártást ugyanis megelőzte egy remek hangulatú iskolai adventi kézműves délután, ahol kis családunkat csak hárman (Mackó és a szülők) képviseltük.

Gyönyörű csillogó fenyőfás képeslapokat és Jézuskás csillagot készítettünk a tanító néni segédletével. A csillag olyan jól sikeredett, hogy a fenyőnk csúcsát díszíti majd.

Miután a közös projektek megszülettek, a férjem és a Mackó a maradék papírrengetegre vetve magát ezt a kevésbé karácsonyi, ámde annál szellemesebb könyvecskét kreálta:

tutumutti_vidam_hajtogatos_meglepeteskonyvecskenk_2.png

Ahogy hajtogatjuk a lapokat, minden oldal mást mutat.

tutumutti_vidam_hajtogatos_meglepeteskonyvecskenk_4.png

tutumutti_vidam_hajtogatos_meglepeteskonyvecskenk_5.png

tutumutti_vidam_hajtogatos_meglepeteskonyvecskenk_3.pngÍgy fordulhat elő, hogy a domboldalon derűsen sétafikáló panda a következő pillanatban már az ablakból integet felénk. A lépcső pedig, ami egyik papírról zökkenőmentesen vezet át a másikra, alapjáratban a tópartig ér. A szalaggal az egész pakk "összecsomagolható".

A Mackó olyannyira szívén viseli Apukájával közös szellemi terméke sorsát, hogy egy videón - egyben narrátori képességeit is megcsillogtatva - készségesen el is mesélte az érdeklődő gyermekeknek a könyvecske felépítését.

Az ő szereplése egyszeri alkalom. Őszintén szólva azt hittem, csak mutogatni fog, de elkezdett beszélni. :) Mégpedig ilyenformán:

"Akinek tetszik, az nyomja be!" :) A like-okat és megosztásokat előre is köszönöm szépen.

Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol most rendhagyó adventi naptár formájában mindennap egy-egy karácsonyra hangoló bejegyzéssel jelentkezem.

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr1213481109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása