Tutumutti

Nincsen láda görgő nélkül

2017. április 03. - Tutumutti

A nagyobb volumenű ládás megoldásainkkal:  a gyerekek személyre szabott könyvespolcával és a cipőtárolónkkal már elbüszkélkedtem Nektek. (A ládás sorozat legelső epizódját pedig itt találjátok.)

Még két kisebb darabunk van hátra, amik tényleg pár perces időráfordítással elnyerték végleges formájukat (leszámítva a takarításukat :) ). Mindkettő a nagymamám padlásáról könyörögte hozzánk magát.

1_1.png

1. Meseláda

Régebben, amikor még nem készült el a gyerekek könyvespolca, a mesekönyveket tároltuk benne. Jó volt, jó volt, csak hamar kinőttük, és amikor már szűkösen nyomorogtak benne a könyvek, a gyerkőcök nehezen tudták kivenni őket az apró mancsukkal. Most pedig a plüsseink laknak benne, és ez annyira optimális hely a sok kis állat tárolására (amik korábban szanaszét hevertek a szobában), hogy a közeljövőben ez nem is fog változni. A görgőket a férjem eszkábálta rá.

 2_1.png

Nem mai darab, viszont nagyon hangulatos. Na ki tudja elolvasni az orosz feliratot? A helyes megfejtéseket várjuk a szerkesztőségbe. :)

3_1.png 

2. Szürke katonai láda

Régen lomosként használtuk.

4_1.png 

Nemrég pedig görgőket és lakatot kapott. 

5_1.png

Nyáron kigurul a teraszra, télen lerakó asztal, illetve a karácsonyfa alatt szolgál. A kisebb sportfelszereléseinket rejti (amiket sajnálatos módon sosem használunk), ezeket rendszerint széthordták a gyerekek, ezért lakatoltuk le a ládát. 

6_1.png

7.png

Na, most aztán még kisebb a motiváció a testedzésre! :)

Íme pár lelőhely, ahol beszerezhetők régi ládák:

Új láda pedig az Ikeában kapható.

Ha tetszett a poszt, köszönöm szépen, ha megosztod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr2912282293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása