Tutumutti

Így készíts egyedi pólót fillérekért!

2017. szeptember 17. - Tutumutti

Azt azért érdemes tudni a Lufifejű Pandáról (aki esetleg még nem ismerné, itt megtekintheti az antréját), hogy sokoldalú megjelenéséről nevezetes: most éppen pólóra kéredzkedett. 

tutumutti_egyedi_polo_fillerekert_1.png

A 700 Ft-os fekete Zara pólót eleve azzal a szándékkal vásároltam, hogy egyedülálló dekorációnak essen áldozatul. A témán nem sokáig törtük a fejünket.

A Ház Ura vékony műanyag vágódeszkára feszítette a pólót, aztán fehér tubusos textilfestékkel felfirkantotta a mintát. Ennek olyan vékony a hegye, hogy a körvonalakat egész pontosan lehet vele rajzolni, a kitöltést pedig egyszerűen ujjal végezte. Miután elkészült a nagy mű, száradni hagytuk (azaz kb. 2 hétig porosodott az asztalon)

tutumutti_egyedi_polo_fillerekert_2.png

Száradás után pamut hőfokon jó alaposan átvasaltam. 

Nagy szerencsénkre találtunk otthonunkban egy éppen passzoló méretű, pandarajongó kisfiút, aki boldogan viselte ezt a páratlan darabot az iskolában. Másnap, miután a pólót kimostam 30 fokon, elégedetten konstatáltam, hogy a minta a helyén maradt. 

Itt éppen szárad:

tutumutti_egyedi_polo_fillerekert_3.png

tutumutti_egyedi_polo_fillerekert_4.png

tutumutti_egyedi_polo_fillerekert_5.png

A festékből még jó sok maradt, úgyhogy biztos nem ez az utolsó ilyen jellegű munkánk. :) 

Nyilván látszik rajta, hogy kézzel készült, de ez nem probléma. Süt róla, hogy szeretettel készítettük, vidám, kedves, és elég valószínű, hogy bolygónkon nincs még egy ugyanilyen. :)

Annak, hogy mit rajzoljunk egy pólóra, tényleg csak a képzeletünk és a kézügyességünk szab határt. Pár ötletet könnyen felfirkantható mintákról itt találtok:

 

 

Pinteresten az "easy drawing" kifejezést beírva, a tetszőleges figura angol megnevezését melléfirkantva általában találunk segítséget. 

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr5212813198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása