Tutumutti

Bemutatkozik a fürdőszobánk!

2017. augusztus 15. - Tutumutti

Számtalan előnye van a gyerekeim szorgalmának, de egyik este a hátulütőké volt a főszerep. 

Ugyanis legutóbb az én legendásan magas (???!!!) ingerküszöbömet is meghaladta, amikor egy óvatlan pillanatban a két kis minion belelógatta a zuhanyfüggönyt a wc kagylóba. :( Íme egy újabb bizonysága annak, hogy családunkban a kreativitás minden formáját hagyjuk kibontakozni! Sajnos lassú volt a reakcióidőm, csak a kacagásra fogtam gyanút, akkor meg már késő volt...

Lévén a szóban forgó fürdőszobánk igen mini, ehhez a mutatványhoz nem szükséges "legombolni" a függönyt, csak egy frappáns mozdulattal átemelni és a wc-be buzgón beletunkolni. Eközben a függöny természetesen elveszti lényegi funkcióját, azaz a Kicsik gálánsan körbeöntözték a zuhanyrózsával a csöpp helyiséget. Így aztán aznap este a szó szoros és átvitt értelmében is fejmosást kaptak. 

Hát ez az előzménye annak, hogy most új zuhanyfüggöny virít a fürdőben, mégpedig ezHa már új a függöny, készítettem pár képet a fürdőszobáról. Előtte eltávolítottam a két bilit és a gyerek fellépőt, mert ezekkel most nem szándékoztam elbüszkélkedni.

Lépjünk is be az említett helyiségbe! Mégpedig gyerekbarát otthonunk következő ajtaján:

furdoszoba.png

Ezt a képet nézve azt is gondolhatnánk, hogy a fürdőnk elegáns és nagyvonalú:

4_7.png

De nem! :)

1_6.png

Szerintem a sárga és a szürke nagyon jól mutat együtt! Kicsit oldja a sárga a szürke komolyságát. Így a fürdőnk - az elegáns burkolat és tükör ellenére - mégis vidám. A színek miatt tűnik egységesnek a különböző stílusokat ötvöző berendezés.

Sok áttöprengett éjszaka után jöttem rá, hogy ennek a mosdókagylónak a mérete éppen megegyezik az aukciós oldalakon tonnaszámra vásárolható Thonet asztalkáéval. Ez utóbbit saját (kétbal)kezűleg fehérre festettem, de most már mindegy, legalább rusztikus. :)

5_5.png

Csempét csak a feltétlen szükséges helyekre (zuhanyfülke, mosdó és wc környéke) rakattunk. A mosdó felett keskeny kőris polc választja el a burkolt részt a festettől. Ezen trónol a wc kefénk is - bizony-bizony, nem véletlenül figyel ilyen magasan! Apró gondos kezek segítő szándékától tartjuk távol. :) 

2_6.png

Keskeny fehér tálcán sorakoznak a piperekellékek - ezzel nemcsak a fát óvjuk, hanem a hatás is rendezettebb, mintha csak "odahajigálnánk" a kenceficéket. Békésen elfér egymás mellett az üzemi múlttal büszkélkedő, Vaterán lőtt zománctábla, a kis lekváros üvegek és a barokk tükör. 

3_6.png

A harisnyás képpel már találkozhattatok itt. Alatta apró személyes üzenet emlékeztet a szájápolás fontosságára - a szavak sorrendje az Olvasó kénye-kedve szerint variálható: A FOGOT MEG KELL MOSNI ALAPOSAN!

A balul járt wc csésze feletti polcokon tárolunk MINDENT, amire ebben a helyiségben szükségünk lehet: személyes szépségápolási felszereléseinktől kezdve a tartalék cuccokon (wc papíron, fogkefén stb.) át az itt használatos tisztítószerekkel bezárólag. Nagyon szeretem, hogy a kis méret ellenére erre a luxusra is kínálkozik lehetőség! 

Az otthonunk berendezése sajnos még nem teljes. Az eddig bemutatott szegletei a "már minálunk" rovatban szerepelnek.   

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok.

Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. 

Havonta érkező hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr612675589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása