Tutumutti

Egyszerű halacskák kicsiknek és nagyoknak

2017. október 12. - Tutumutti

Most épp betegeskedik a kislányom, úgyhogy az óvodás különítmény mindkét tagja itthon tartózkodik. Ezért csak rövid időre jelentkezem. :)

Reggel, miután elolvastam nekik a Bogyó és Babóca bábkönyvet, született meg a Gengszter ötlete: készítsük el a szivárványhalas díszletet!

tutumutti_egyszeru_halacskak_kicsiknek_es_nagyoknak_1.png

Tény, hogy nem olyan lett, mint a könyvben, de egyrészt nem is állt annyi türelem idő a rendelkezésünkre, másrészt szerintem nagyon aranyos a végeredmény, és olyan örömmel ügyködtek, remek móka volt! :) 

tutumutti_egyszeru_halacskak_kicsiknek_es_nagyoknak_2.png

Biztos sikerélmény, hiszen a gyerekeknek a halformával már nem kell bíbelődniük, a dekoráció pedig elronthatatlan! Mérgelődés, bosszankodás kizárt, kicsik-nagyok szépet alkothatnak.

A hullámok alján egy vékony csíkot visszahajtottam, ez lett a "talpa", amit az alaphoz ragasztottam.

tutumutti_egyszeru_halacskak_kicsiknek_es_nagyoknak_3.png

A halacskák mindkét oldala gondosan ki van ám pingálva! 

tutumutti_egyszeru_halacskak_kicsiknek_es_nagyoknak_4.png

Készítettem pár üres halacskát pluszban, amik arra várnak, hogy a Mackó hazaérjen az iskolából és felvehesse a fonalat. Aztán indulhat is a bábozás!

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr2112956369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása