Tutumutti

Könyvespolc pöttöm mesehallgatóknak

2017. február 22. - Tutumutti

Térjünk vissza a ládás témához, az előzményt itt találjátok.

A férjemet illeti a dicsőség. 

 konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-1.png

Már egy ideje nagyon hiányzott a könyvespolc a gyerekszobából, de - elfogadható áron - nem találtunk olyat, ami tetszett volna. Aztán eszünkbe jutott a ládás megoldás, a férjem kitalálta az elrendezést, és hamar meg is valósította. A ládákat az Ikeából szereztük, innen. Két méretben kapható, mi a nagyobbat használtuk fel. Pár óra alatt össze is szereltük az egészet. Természetesen a falhoz is rögzítettük. 

Nagyon imádják a gyerkőcök.

Hogy miért? Mert teljesen az ő igényeikre szabtuk, minden kézre áll nekik.

A könyvek sorrendje alulról felfelé követi az érdeklődésüket: lent vannak azok, amiket a kicsik "olvasnak", magasabban a nagyfiú kedvencei, legfelül a távcső, a diavetítő, a csillámtetkós készlet stb. és azok a könyvek, amiket féltünk és csak együtt lapozgatunk (ilyen is van).

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-11.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-10.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-3.pngA legnagyobb kombó a görgős labdás láda. A gyerekek sokszor kihúzzák, tologatják, kipakolnak belőle és mással töltik meg, vagy bekuckóznak a helyére. 

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-8.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-14.png

Célba dobásra is kiváló: ilyenkor kivesszük belőle a labdákat és távolról beledobáljuk őket.

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-12.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-9.pngAz akasztók is nagyon népszerűek, a kis zsákok szintén az Ikeából valók, de most nem kaphatók. Kendőket és olyan kirakókat tartunk bennük, amik nagy darabokból állnak és tönkre ment a dobozuk (elő szokott fordulni). A kendős ötlet egyébként Hunya Csillától származik (innen), érdemes elolvasni a bejegyzéseit a szintén méltán népszerű Térkultúra blogon. 

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-13.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-4.png

A kis színes fémdobozok pedig Kinder tojásból származó és egyéb apróságokat rejtenek, ezekben nagyon szeretnek turkálni a gyerekek.

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-7.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-2.png

konyvespolc_pottom_mesehallgatoknak-5.png


Adós maradtam még a többi ládás megoldásunkkal és a beszerzési helyekkel, úgyhogy hamarosan folyt. köv. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr3312267950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása