Tutumutti

Térbeli kölyöknaptár ingyen

2017. március 03. - Tutumutti

Az Itthoniaknak bejött, és nagyon bízom Benne, hogy a Ti tetszéseteket is elnyeri. 

Ezt a kis pop-up naptárat készítettem:

1.png

A nagyfiam nagyon érdeklődik mostanában a naptárak iránt, szereti tervezgetni a jövőjét. :) Kivel mikor találkozunk, mikor hova megyünk, mennyit kell még aludni stb. A kicsik pedig lapozgatni szeretik, nézegetik a színes képeket, tetszenek nekik a kiugró ábrák. 

Arra gondoltam, hogy megosztom Veletek is.

2.png

PDF formátumban elérhető. Egy A4-es lapon 2 kép szerepel.

Fénymásoló papíron is működik, de a legjobb eredményt 120 gramm/m2-es ofszet papírra nyomtatva érhetjük el.

A térben kiemelkedő ábrák körül vékony piros vonallal jelöltem a kivágandó részt. A kivágás ollóval is megoldható, de aki biztosra szeretne menni, inkább sniccerrel (kreatív üzletben beszerezhető hobbyvágóval) dolgozzon. Ebben az esetben vágódeszka használata kötelező! :)

A lapok összeragasztásánál próbálkozhatunk ragasztóstifttel is, de jobban járunk a lap széleire helyezett kétoldalú ragasztóval. Így elkerülhetjük az oldalak hullámosodását, illetve azt, hogy a ragasztó a középső ábra alá kerüljön. 

Íme a recept:

7_1.png

És hogyan juthattok hozzá?

Szeretném a naptár átadását összekapcsolni egy titkos tervemmel: hírlevelet szeretnék indítani. Több okból is. Egyrészt szeretnék egy kicsit személyesebb, kevésbé egyoldalú kapcsolatot kialakítani Veletek. Másrészt - mint kezdő bloggernek - szükségem van egy kis megerősítésre, hogy hasznosnak találjátok-e vajon, amin itt ügyködöm, tetszik-e Nektek. Harmadrészt nekem is segítene abban, hogy kicsit koncentráltabban végezzem a dolgom, fókuszáltabban tervezzek a közeljövő témáival kapcsolatban.

A naptárat PDF formátumban küldöm el a hírlevélre feliratkozóknak.

Mit tartalmaz a hírlevél?

Terveim szerint kicsit személyesebb hangvételű lenne, mint a blog. Remélem, sikerül majd oldani a gátlásaimat ezen a téren. :) A saját elképzeléseimről, terveimről osztanék meg információkat: a bloggal, gyerekekkel kapcsolatos témákról, a következő héten várható bejegyzések tartalmáról, egyéb terveimről stb. Ahogy fentebb említettem, nagyon örülnék a visszajelzéseteknek, és nemcsak a bloggal kapcsolatban. Az lenne a legeslegjobb, ha a hírlevelek kapcsán Rólatok, a Ti érdeklődésetekről is többet megtudhatnék, már ha nem bánjátok persze.

Milyen gyakran küldenék hírlevelet?

Nem célom, hogy teleszemeteljem a postaládátokat. Az a terv, hogy általában kéthetente egyszer jelentkeznék. Minden egyes levélben lesz lehetőség a leiratkozásra, ha esetleg nem találnám el az ízléseteket.

Hogyan iratkozhattok fel?

A blog jobb oldalán, a rövid bemutatkozó rész alatt tudtok feliratkozni.

Köszönöm szépen a figyelmet! 

Ha tetszett a poszt, nagyon örülnék egy like-nak, illetve nagyon szépen köszönöm, ha megosztjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr3712309893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása