Tutumutti

Villámgyors és pénztárcabarát őszi asztaldísz

2017. október 04. - Tutumutti

Szöget ütött a fejemben az őszi dekorációkról szóló posztban lévő képkeret, amibe egyszerűen újságpapírt és egy szép színes falevelet helyeztek. Hasonlóra vágytam, de az is szempont volt, hogy az asztalra helyezve minden irányból csinos legyen, ugyanakkor ne foglaljon sok helyet.

tutumutti_villamgyors_es_penztarcabarat_oszi_asztaldisz_1.png

El is robogtunk a Mackóval az Ikeába, ahol beruháztunk egy Tolsby képkeretbe. Egy ideje már kacérkodtam vele, mert számos előnnyel rendelkezik:

  • sokoldalúan használható: lehet fényképtartó, tehetünk bele táblát és rajzolhatunk-írhatunk rá krétával, akaszthatunk rá kis könyvet,
  • többfajta hangulat teremthető vele attól függően, mit helyezünk bele,
  • a színe bármilyen enteriőrbe passzol,
  • csak 295 Ft,
  • kis helyet foglal,
  • kétoldalú,
  • a képek a kereten lévő résen könnyen cserélhetők.

Az alábbi remek kötetet áldoztam be az őszi hangulatteremtés oltárán:

tutumutti_villamgyors_es_penztarcabarat_oszi_asztaldisz_2.png

A kép egyik oldalára került az újság a falevéllel, a másikra a jól bevált fekete karton krétafilces ábrával. 

tutumutti_villamgyors_es_penztarcabarat_oszi_asztaldisz_3.pngMivel finoman szólva nem vagyok egy Picasso, erről a képről puskáztam a faleveles mintát:

500298984.jpgÍme a végeredmény:

tutumutti_villamgyors_es_penztarcabarat_oszi_asztaldisz_4.png

tutumutti_villamgyors_es_penztarcabarat_oszi_asztaldisz_5.png

Most épp az étkezőasztalon trónol, és "igazán senki sem ismeri, mert hol ilyen, hol olyan, bámulatosan tudja változtatni az alakját". Télen pedig kap majd új rajzot, fényképet, vagy egy táblalapot, amire felírhatjuk a vacsoramenüt, aktuális jókívánságokat, kedvességeket, intelmeket vagy miegymást.

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni.    

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr9812916899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása