Tutumutti

Hangulatos őszi dekorációk a gyerekszobába

2017. szeptember 13. - Tutumutti

Az alábbi kiegészítők közül bármelyiket elfogadnám a mi gyerekszobánkba, de szerintem a kölykök is. :) A süni párnával már régóta szemezek, élőben még szebb, mint képen. A bútorgombbal is volt szerencsém találkozni: Anyukám előszobájába vettük, csak még nem szereltük fel (itt emlékeztem meg róla).

tutumutti_hangulatos_oszi_dekoraciok_a_gyerekszobaba_1.png

Bekuckózás indul! :)

tutumutti_hangulatos_oszi_dekoraciok_a_gyerekszobaba_2.png
"PETIT" neonfelirat, Artkraft: ár az üzletben // Süni párna, Mamas&Papas: 12.990 Ft // Pompomos kötött takaró, Zara: 14.995 Ft // Zöld keretes krétatábla, Azúr Bagoly: 3.500 Ft // 2 db gombmintás bútorgomb, Zara: 1.995 Ft // Szarvasos Cucc papírzsák, Mamilla: 2.390 Ft // Cloud textil banner, Wonderbanner: 2.890 Ft //Deer Anthracite párnahuzat, Vivre: 2.720 Ft // "HOME" feliratú világító falikép, Bútoraim: 3.690 Ft // Cicás porceláncsésze, H&M: 1.490 Ft //  "Little wild man" poszter, Mamilla: ingyenesen letölthető // "Smile When It's Raining" poszter, The Daily Quotes: ingyenesen letölthető // Számozott tárolóhenger (1 db), Bazi Bazár: 7.000 Ft

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr1312822524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása