Tutumutti

Dínó mánia

Zászlót a gyerekszobába!

2017. február 12. - Tutumutti

Múlt héten az állatkertben a kisfiam lelkesen felkiáltott az orrszarvút látva: 

- Dínó!

Nagy álma teljesült ekkor. :)

Mindkét fiam nagyon szereti a dínókat, különösképpen a T-Rexet (feltételezem, ezzel nincsenek egyedül). Így aztán kellett egy dínós dekoráció a falra, és megszületett ez a zászlócska (a nálunk is elterjedt angol nevén banner).

dino.jpg

A környezetvédelem jegyében főleg újrahasznosított alapanyagokból dolgoztunk: papírszatyorból vágtuk ki a zászlócska formáját, a pékzsineget egy csomagolásról szerváltuk, ezenkívül egy darab hurkapálca, pár fagolyó és 1-2 szép bojt szükséges. A fagolyókat hobbiboltban, a bojtokat Röltexben vásároltam.

Meggugliztam a "T-Rex silhouette" kifejezést, nem volt nehéz átmásolni a mintát a papírra. A színezés a Mackó keze munkáját dicséri. Dekortapasszal rögzítettük a falra. Ránézve sokszor eszünkbe jut, milyen jó volt együtt elkészíteni.

dino_2.jpg

dino_3.jpg

Pékzsineg a Dekorellashopban kapható többek között. Érdemes szétnézni a webshopban, nagyon szép dolgokra bukkan az ember. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr8712250264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása