Tutumutti

Vicces játék házilag: Mágneses Olaf kirakó

2017. október 25. - Tutumutti

Olaf partyt tartottunk a hétvégén kisiskolás fiunk tiszteletére! A szülinapi buli részletei jönnek hamarosan, bevezetésképpen pedig íme a legviccesebb dekorációs kellék!

tutumutti_magneses_olaf_kirako_1.png

Ez a több darabos Olaf, ami azóta is számos derűs percet szerez kis családunk tagjainak.

Innen töltöttem le a hóemberdarabokat, A3-as vastag papírra nyomtattam, az egyes elemek hátoldalára pedig mágnest ragasztottam.

Aztán következett a dekorálás élvezetesebb része: szerencsétlen Olafot mindenféle pozícióba rendeztük az elmúlt napokban.

tutumutti_magneses_olaf_kirako_2.png

tutumutti_magneses_olaf_kirako_3.png

tutumutti_magneses_olaf_kirako_4.png

tutumutti_magneses_olaf_kirako_5.png

tutumutti_magneses_olaf_kirako_6.png

A party már elmúlt, de Olaf - hűtőmágnesellenességem ellenére - még mindig a konyhánkban pöffeszkedik. Most már tényleg jó lenne egy mágneses falfelület! :)

A képeken szereplő mágneses betűkről itt olvashattok.

Hamarosan jelentkezem az Olaf party szervezésének részleteivel!

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr4113085018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása