Tutumutti

Vidám üzenetek a konyhában

2017. október 20. - Tutumutti

Nem titok, hogy kedvelem a betűs játékokatA hűtőmágneseknek viszont nem vagyok híve, ennek ellenére rendelkezünk egy kisebb készlettel. Ezeket csak a gyerekek kérésére vesszük elő, kicsit eljátszanak vele, aztán ugyanúgy elpakoljuk, mint a többi játékot.

A Vavilo Kids filcbetűi viszont több éve fontos tartozékai a hűtőnknek, és még mindig nem untuk meg. Amióta két készlettel sáfárkodunk, még szabadabban garázdálkodhatunk az értelmes vagy értelmetlen, kedves vagy éppen szigorú (általában gyermeknevelési célú) megjegyzésekkel, idézetekkel. 

tutumutti_vidam_uzenetek_a_konyhaban_1.png

Az élénk színű betűk már önmagukban nagyon vidámak, ezt illik valami vicces mondanivalóval megfejelni.

tutumutti_vidam_uzenetek_a_konyhaban_2.png

tutumutti_vidam_uzenetek_a_konyhaban_3.png

És a legújabb, teljesen naprakész mondanivaló:

tutumutti_vidam_uzenetek_a_konyhaban_4.png

Nem tudom, mi lesz, ha majd bekrepál a hűtőnk, és beépítettet veszünk helyette. Valami fém felületben gondolkodnunk kell, az tuti. :)

Ha tetszett a poszt, megköszönöm, ha megosztjátok. Ajánlom figyelmetekbe rendszeresen frissülő Facebook oldalamat, ahol sok-sok további ötletet, tippet találtok. Hírlevelemre a blogfelület jobb oldalán tudtok feliratkozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr3212827390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása