Tutumutti

Rólam

2017. február 05. - Tutumutti

Üdv a Tutumutti blogon!

Három kicsi gyerekemmel sokat kreatívkodunk itthon. Szívesen készítünk olyan alkotásokat, amik elmélyült közös tevékenységet és sikerélményt nyújtanak. Szintén pozitív, ha a műnek utóélete van: később gyakran játszanak vele a gyerekek vagy elajándékozhatják a nagyszülőknek, barátoknak.

Ehhez kapcsolódóan az otthonunkban is szeretünk egyedi, leleményes, egyszerűen kivitelezhető dekorációkat kialakítani, amik - mivel a mi életünk most nagyon a gyerekeinkről szól - sokszor játékosak, viccesek. 

A mindennapokban is igyekszem fellelni a gyerekeknek szánt hasznos és különleges termékeket és egyéb, a napi rutint megkönnyítő tippeket, trükköket alkalmazni. Ezeket a tapasztalataimat is megosztom a blogon.

Kisgyerekes életünk csetléseit-botlásait a kicsit személyesebb hangvételű lelki fröccs rovat rejti. 

Kéthetente megjelenő hírlevelemben olvashattok többek között bevált gyereknevelési tippekről, dekorációs ötletekről, öltözködésről, hazánkban beszerezhető, különleges és jópofa termékekről, receptekről. A hangsúly itt is az egyszerűségen és az egyediségen van. Feliratkozni a blogfelület jobb oldalán tudtok.

További szórakoztató és különleges ötleteket találtok napi rendszerességgel frissülő Facebook oldalamon és Pinterest profilomon. Elérhető vagyok a tutumutti@gmail.com e-mail címen is.

Ha érdekelnek a fenti témák, akkor jó olvasást kívánok! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tutumutti.blog.hu/api/trackback/id/tr8712185162
süti beállítások módosítása